Grönings Have - Seniorboliger

Boligfy hus.PNG
Login

Log på din personlige side om din bolig og dit boligområde

I vores selvbetjening Boligfy kan du se information om Grønings Have - Seniorboliger og din egen bolig. Det er her, du finder dokumenter som fx husorden og vedligeholdelsesreglement for afdelingen. Du kan også finde dokumenter om egen bolig og sende henvendelser om fejl og mangler direkte til dit lokale ejendomskontor. Boligfy er din digitale indgang til BO-VEST.

Log ind på Boligfy og udforsk dine mange muligheder. Du logger ind med dit MitID.

Log på Boligfy

Grönings Have - Seniorboliger

Velkommen til Grönings Have - Seniorboliger

Seniorbofællesskabet i Grönings Have består af 15 moderne boliger beliggende i en opgang i en 6-etages ejendom på Islands Brygge. Tagetagen tilbyder fællesarealer for seniorbofællesskabet.

Boligerne er mellem 48 og 63 kvm stor, og har, med en enkelt undtagelse, altan eller terrasse. Der er åbent køkken med div. hårde hvidevarer, og i badeværelset er der vaskemaskine og tørretumbler. Hver lejlighed har desuden eget kælderrum.

Fællesarealerne består af opholdsrum med fuldt monteret køkken, gæsteværelse, badeværelse og en stor tagterrasse med havemøbler og gasgrill.

Ganske tæt på bofællesskabet ligger havnebassinet med stoppested for havnebussen, gang- og cykelbro til Vesterbro og shopping- centeret Fisketorvet. Tæt på finder du også en Netto-dagligvarebutik og busstoppested.

Bofællesskabet har ingen faste arrangementer, men tilstræber at holde et vist antal fællesspisninger, møder og hyggeligt samvær i opholdsstuen eller på terrassen.

Nye beboere til bofællesskabet:

Hvis du er interesseret i at blive en del af bofællesskabet, skal du skrive til ventelisteudvalget på e-mail:Ibyenvedvandet@gmail.com. Herefter bliver du kontaktet af udvalget og indkaldt til en samtale.

Du kan blive godkendt til at komme på ventelisten til en bolig i bofællesskabet, hvis du er +50 år, og ikke har nogen hjemmeboende børn

Én gang om året inviteres interesserede, kommende beboere til åbent hus. Her er det muligt at hilse på beboerne, se fælleslokalerne og én eller flere af lejlighederne.

Boligernes beliggenhed

J. C. Christensens Gade 5

2300

København S

Medlemmer af afdelingsbestyrelsen

 • Formand

  Susan Mehlin

 • Medlem

  Asbjørn Ebeltoft

 • Medlem

  Lars Larsen

 • 1. Suppleant

  Jeannine Johansen

 • 2. Suppleant

  Jesper Kræfting

Ejendomskontor

J. C. Christensensgade 5, kld

2300 København S

Grönings Have- Seniorboliger

31 25 03 04

E-mail: groningshave@bo-vita.dk

Ejendomskontorets åbningstider:

Tlf. og kontortid mandag, onsdag og fredag 07.15-07.45

Kontakt til afdelingsbestyrelsen

Skriv en mail lbyenvedvandet@gmail.com eller læg en besked i bestyrelsens postkasse ved indgangsdør.

Dokumenter

 • Vedligeholdelsesreglement Bo-Vita
  PDF
 • Husorden Bo-Vita regi
  PDF