Grönings Have - Seniorboliger

Grönings Have - Seniorboliger

Seniorbofællesskabet i Grönings Have består af 15 moderne boliger beliggende i en opgang i en 6-etages ejendom på Islands Brygge med fællesarealer i tagetagen.

Boligerne er mellem 48 og 63 kvm og har med en enkelt undtagelse altan eller terrasse. Der er åbent køkken med div hårde hvidevarer, og i badeværelset er der vaske/tørremaskine. Hver lejlighed har eget kælderrum.

Fælleslokalerne består af opholdsrum med fuldt monteret køkken, gæsteværelse, badeværelse og en stor tagterrasse med havemøbler og gasgrill.

Ganske tæt på bofællesskabet ligger havnebassinet med stoppested for havnebussen, gang- og cykelbro til Vesterbro og shoppingcentret Fisketorvet. Endnu tættere på ligger en Netto-butik og busstoppested.

Bofællesskabet har ingen faste arrangementer, men tilstræber at holde et vist antal fællesspisninger, møder og hyggeligt samvær i opholdsstuen eller på terrassen.

Nye beboere til bofællesskabet:

Hvis du er interesseret i at blive en del af bofællesskabet, skal du kontakte ventelisteudvalget på mail: Ibyenvedvandet@gmail.com, så kontakter vi dig og indkalder dig til en samtale.

Nye beboere kan komme i betragtning, hvis de er over 50 år, er uden hjemmeboende børn, og bliver godkendt til bofællesskabet.

Hvis du bliver godkendt, kommer du på ventelisten til næste ledige lejlighed.

Vi inviterer interesserede kommende beboere, til et åbent hus arrangement en gang om året, hvor du kan hilse på nogle beboere, se fælleslokalerne og en eller flere af lejlighederne.

Kontakt til afdelingsbestyrelsen

Skriv en mail lbyenvedvandet@gmail.com eller læg en besked i bestyrelsens postkasse ved indgangsdør.

 

Medlemmer af afdelingsbestyrelsen

 • Formand

  Susan Mehlin

 • Medlem

  Lars Larsen

Ejendomskontor

J. C. Christensensgade 5, kld

2300 København S

Grönings Have- Seniorboliger

31 25 03 04

E-mail: groningshave@bo-vest.dk

Ejendomskontorets åbningstider:

Tlf. og kontortid mandag, onsdag og fredag 07.15-07.45
Grönings Haves hyggelige gårdmiljø
Grönings Have
Grönings Haves store altaner

Dokumenter

 • Vedligeholdelsesreglement Bo-Vita
  PDF
 • Husorden Bo-Vita regi
  PDF