"Vi er utrolig glade for billedet," fortæller afdelingsformand John Kaubak Pedersen, "Det viser historien, som den er lige nu og præsenterer vores identitet som en del af et større fællesskab i byen og de omkringliggende parcelhuskvarterer. Billedet viser tydeligt, at vi er en del af en blandet by."

Udstillingen ”Lunden fra oven” viser dronebilleder af Albertslund. En af de bærende idéer bag udstillingen "Lunden fra oven" var, at billederne fra udstillingen skulle gives tilbage til byen og borgerne, fortæller Kirsten Egholk: "Det gør mig glad på museets vegne, at billederne kommer ud og lever videre. Ofte bliver billeder gemt væk på en hylde, når en udstilling er slut, men her lever de videre."

Nu hvor udstillingen er slut, tager museumsinspektør Kirsten Egholk derfor rundt til de områder og institutioner, der er blevet fotograferet og foræret dem de flot indrammede billeder af egne områder. Også Hyldespjældet har modtaget et billede af deres afdeling.

Udstillingen har været vist på Kroppedal Museum og Albertslund Rådhus og blev til i anledning af Albertslund Kommunes 50-års jubilæum. Fire lokale dronefotografer har fotograferet forskellige områder af byen set oppefra. Der er lagt vægt på at vise så meget af Albertslund som muligt, og at der er en variation i vinkler, årstider, og hvornår på døgnet billederne er taget.

Udstillingen er støttet af Nordea-fonden, Albertslund Kommune samt Vridsløselille Andelsboligforening og Albertslund Boligselskab.