Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FSBA) er lige nu i gang med en kampagne med titlen ”Plads til alle i byggeriet”. Den sætter fokus på både tonen og kulturen i byggebranchen. Kampagnens formål er at skabe et sundt og inkluderende arbejdsmiljø, der giver plads til alle typer af mennesker på byggepladser og i byggebranchen generelt.

”Kampagnen ”Plads til alle i byggeriet” er naturligvis noget BO-VEST bakker op om. Vi har et godt samarbejde med alle i værdikæden, og vi vil gerne være med til at sikre, at der er et godt arbejdsmiljø. Det omfatter blandt andet, at der er en kultur og rummelighed i forhold til at alle føler sig velkomne,” siger BO-VESTs byggeudviklingschef Lærke Jul Gagner.

For BO-VEST handler det både om at give plads til dem der allerede arbejder i byggebranchen, men også for at få flere til at ville være en del af byggebranchen, f.eks. gennem lærlingepladser, der er med til at give de unge en tilknytning til arbejdsmarkedet.

BO-VEST ønsker at opretholde det gode samarbejde med alle, så vi i fællesskab kan skabe en arbejdsplads med diversitet på alle fronter.