"Vi har været gode til at løfte i flok – specielt med opgaverne omkring telefonerne, så beboerne er blevet betjent hurtigst muligt," fortæller Malene Daugaard, der er tillidsrepræsentant for HK’erne i BO-VEST.

Malene arbejder i boliggruppen, hvor hun sidder med kørsler i form af husleje, rykkere og ventelister. Malene er en af de få medarbejdere, der har arbejdet i Pakhuset engang imellem. I boliggruppen er det nemlig kun ansatte med børn, der har arbejdet hjemmefra hele tiden. Resten af boliggruppen har været delt ind i to hold, hvor de skiftevis har arbejdet en uge hjemme og en uge i Pakhuset.

"Det har fungeret rigtig fint. I weekenden er der blevet sprittet af og gjort rent, så smittefaren er blevet mindsket og der derved er klar til det nye hold ugen efter," forklarer Malene.

Der har selvfølgelig været dage, hvor kommunikationen har glippet en smule, men generelt har vi fået det til at fungere fortæller Malene, der fortsætter "vi er stadig godt med i vores arbejdsopgaver og vores ventetider på telefonen er også stadig rigtig fornuftige".

Corona-situationen har også åbnet op for en mere digital tilgang til opgaverne. Boliggruppen er i forbindelse med i-opgaven blevet mere digitale, hvilket har været nyttigt når skrivebordet i Pakhuset er blevet skiftet ud med hjemmearbejdspladsen. Det har nemlig betydet, at boliggruppen har kunne være lige så effektive derhjemme, som hvis de arbejdede i Pakhuset, fortæller Malene. 

Artiklen fortsætter under billedet...

Jeg er meget stolt af at være i en virksomhed, der tager den slags beslutninger
Malene Daugaard, tillidsrepræsentant for HK’erne i BO-VEST.

At arbejde hjemme er noget man skal vænne sig til, men ifølge Malene kan der være flere fordele forbundet med det, da det blandt andet kan være nemmere at fordybe sig. Malene pointerer dog også, at kommunikationen er essentiel, hvis det skal fungere.

"Det har været rigtig rart, at jeg har nogle ledere, som har været meget positive i deres kommunikation til os. Der har været opbakning og forståelse for, at man ikke kan være 100 procent effektiv når man har børn derhjemme, som man skal tage sig af. Det har firmaet støttet op omkring," fortæller Malene.

Lige netop ledelsens håndtering af hele corona-situationen bliver også rost af Malene.

"Jeg synes, at de har tacklet det rigtig flot. De var hurtige til at få lagt en plan og få opført nogle skiftehold så alle dem, der kunne arbejde hjemmefra, blev sendt hjem. Ledelsen har været hurtig til at finde løsninger, så medarbejderne i boliggruppen kunne arbejde hjemmefra," siger Malene. 

Malene glæder sig selvfølgelig til, at BO-VEST åbner igen, da hun savner sammenholdet med alle sine kolleger, selvom hun heldigvis har haft det hver anden uge med nogle af dem. Tillidsrepræsentanten for HK’erne synes dog, at det er rart og betryggende, at BO-VEST ikke har haft travlt med at få åbnet igen, men at de derimod tager det stille og roligt. For som Malene afslutter samtalen:

"Jeg er meget stolt af at være i en virksomhed, der tager den slags beslutninger".