”Vi er i gang, kan jeg se på Torben,” lyder det fra Andreas Dyre Mortensen, indkøbsassistent i BO-VEST.

Fredag eftermiddag dukker BO-VESTs reporter op til Teknisk Afdelings virtuelle træning. ”Frokostudstræk” kalder de det. Til stede i dag er Andreas Dyre Mortensen, Torben Hvidsten, Dorte Tønder og Bjarke Schilling.

Teknisk Afdeling har længe mødtes ved frokosttid til en kort træningssession, men da nedlukningen kom, gik det i sig selv. Men nu er det kommet op at køre som virtuel begivenhed. Hvor mange af de 35 medarbejdere i afdelingen der deltager, er forskelligt.

Afbræk i hverdagen

”Det giver et lille afbræk i hverdagen, og et godt grin,” siger Bjarke Schilling, varmetekniker i BO-VEST, mens han ligger i ”planken”.

Teknisk Afdeling arbejder, ligesom størstedelen af administrationen i BO-VEST, hjemmefra. Derfor må man benytte de tidspunkter man har, for at se sine kolleger, og lave noget andet sammen.

”Man ser jo nogle af de andre, man ikke arbejder tæt sammen med til daglig,” siger Andreas Dyre Mortensen, mens han ligeledes ligger i planken.

Næsten for nemt

Vi er nået til sidste øvelse i den 15 minutters lange træningsession, hvor deltagerne både har ligget i planke, sidelæns planke, og siddet i ”skovskiderstillingen”, som reporteren her ikke kender et pænere ord for.

”3-2-1 go! Runde freestyle, hvor I må gøre, hvad I vil – bare ikke slappe af, Bjarke,” siger Andreas Dyre Mortensen, smilende. De fire deltagere indtager deres positioner.

”Det er næsten for nemt nu,” siger en overskudsagtig Dorte Tønder, projektassistent i BO-VEST.

BO-VESTs reporter tjekker ud af den virtuelle træningsession, efter kvarteret er gået, og håber på, at den gode træningsenergi, de fire udviste, har smittet lidt af. Hun havde dog massevis af undskyldninger for ikke selv at deltage i træningen. Men så er det godt at de fire medarbejdere fra Teknisk Afdeling var klar på at give den gas.