177 gange har Lasse Troelsen og hans to kolleger i Signalhuset taget imod ny beboere. Altså i løbet af de sidste seks uger. For Bo-Vita-afdelingen i Ørestad er studieboliger, endda med mange internationale studerende, så ved semesterstart i september og februar er der altid travlt, meget travlt.
“Rekorden er, at vi 1. februar i år havde 58 indflytninger på en dag,” siger Lasse Troelsen på en dag, der byder på flere fremvisninger af boliger til unge, der skal flytte ind om lidt. Blandt andet til australske Melissa del Rio, der netop er flyttet hertil for at læse Business Development på CBS.
"De gnavne gamle mænd"
“Hvad gør jeg, hvis noget går i stykker i lejligheden?” Vil Melissa del Rio vide, da Lasse Troelsen viser hende hendes nye bolig.
“Så kommer du ned til de gnavne gamle mænd hernede,” svarer Lasse Troelsen.
Lasse og hans kolleger er ikke kun effektive, når den ene beboer efter den anden flytter ind - og ud igen. De er også vellidte blandt beboerne, selvom beboerkredsen er unge og oftest kun bor der kort tid, inden de er videre til næste bolig - eller inden de rejser hjem til deres hjemland.
Væggene på det lille ejendomskontor er prydet af breve fra tidligere beboere, der takker for en god tid i boligafdelingen, og for den hjælp de har fået.
"Det ser man ikke ret mange andre steder," siger Lasse Troelsen.
De studerende, der bor i boligerne, kommer fra hele verden. Og med forskellige nationaliteter og kulturer kommer forskellige måder, personalet skal gå til beboerne på. I en lejlighed boede for eksempel fire kinesiske kvinder, der viste sig aldrig at have lært at gøre rent.
“Så måtte vi se, om vi kunne hjælpe dem med at finde videoer på Youtube, der viser, hvordan man gør rent,” siger Lasse Troelsen.