Boligpolitik, delefællesskaber og digitalt demokrati

På programmet var helt efter sædvane formandens beretning, vedtagelse af målsætningsprogram og økonomi. De fremmødte til generalforsamling var enige om at fastholde det skarpe fokus på bæredygtighed og effektivitet i driften af boligområderne. Men blikket blev også løftet til den aktuelle boligpolitiske situation, og de igangværende forhandlinger om regeringens indsats mod parallelsamfund.

Generalforsamlingen vedtog enstemmigt bestyrelsens målsætning om at engagere sig aktivt i boligpolitikken. Ligesom der også var fuld opbakning til at arbejde for at fremme digitalt beboerdemokrati og delefællesskaber i boligområderne.

Nyt ansigt i bestyrelsen

Tre bestyrelsesmedlemmer var på valg. Både Erik Hansen og Per Larsen genopstillede og blev valgt, ligesom de tre suppleanter Torben Riedel, Charlotte Birkved og Lene Kujahn.  
Mens Biba Schwoon, der har siddet i organisationsbestyrelsen i Vridsløselille Andelsboligforening i mere end ti år, havde valt ikke at genopstille. Hendes plads i bestyrelsen gik i stedet til Lasse Wilson Crüger, der ligesom Biba Schwoon bor i Galgebakken. Generalforsamlingen sagde farvel og tak for den store indsats til Biba Schwoon med blomster og stående applaus.