På et repræsentantskabsmøde tirsdag aften stemte beboerdemokratiet i BO-VEST ja til, at Lejerbo København fra 1. juli bliver fjerde boligorganisation i BO-VEST, der med den københavnske tilføjelse vokser fra 10.000 boliger til knap 15.500 boliger i København og på Vestegnen. Lejerbo Københavns repræsentantskab har allerede stemt ja til at gå ind i samarbejdet.

”Vi er meget stolte af, at Lejerbo København har valgt at blive en del af BO-VEST-fællesskabet, og vi glæder os meget til det nye samarbejde. Jeg er sikker på, at det bliver til stor inspiration for alle parter og til gavn og glæde for alle, ikke mindst beboerne. I BO-VEST har vi et stærkt fællesskab, der bliver endnu stærkere med Lejerbo København,” siger Vinie Hansen, bestyrelsesformand i BO-VEST.

Også Jan Hyttel, bestyrelsesformand i Lejerbo København, er glad for det kommende samarbejde.
”I Lejerbo København ser vi meget frem til at blive en del af BO-VEST. I BO-VEST vægter de beboerdemokrati, samfundsansvar og ordentlighed højt, og det er også meget væsentlige værdier for os. Jeg tror, det bliver et spændende samarbejde, og jeg tænker især, at det kommer beboerne til gode, at BO-VEST består af fire stærke, selvstændige boligorganisationer, som står på skuldrene af et administrationsselskab, der bygger på et værdifællesskab og et ønske om udvikling til gavn for beboerne,” siger Jan Hyttel, bestyrelsesformand i Lejerbo København.

BO-VEST vil altså fra juli skulle arbejde for og med langt flere beboere end nogensinde før. Det ændrer ikke ved administrationen, som beboerne kender den i dag. Men forøgelsen giver nye gode muligheder for forbedringer i servicen til beboere og bestyrelser.
”Når vi træffer beslutninger i BO-VEST er det altid med beboernes interesser for øje. Og det bør i den grad komme beboerne til gode, at vi vokser med 50 procent.  Med det nye samarbejde, er det min forventning at vi sammen kan blive endnu bedre til at skabe løsninger, der skal give vores beboere de bedst mulige rammer at leve og bo i,” siger Vinie Hansen.