Gå til indhold

Danmark lukket ned
Fredag 13. marts annoncerede Statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde, at alle skoler og daginstitutioner lukker og offentligt ansatte, der kunne, skulle være hjemme i 14 dage. Senere kom også et brev fra Boligministeren, der opfordrede til at alle møde i beboerdemokratiet aflyses de kommende to uger.

Forsinkelser i planlægningen af renoveringen
Indsatsen mod spredning af corona-virus kommer også til at have betydning for arbejdet med helhedsplanen. Rådgiverne er i gang med arbejdet med at konkretisere og planlægge renoveringen. Det arbejde kan ikke undgå at blive en smule forsinket, nu ingen børneinstitutioner er åbne og ingen må holde møder. Men rådgiverne på Solhusenes helhedsplan gør deres allerbedste for at håndtere situationen med færrest mulige forsinkelser til følge.

Renoveringshjemmesiden opdateres løbende hvis der sker ændringer i tidsplanen.

Separator icon