Albertslund Boligselskab (AB) har en ambition om at bygge flere almene boliger, også gerne ud over Albertslunds Kommunes grænser.

”Der er et stort behov for flere mindre og billige boliger," siger formand for AB, Kirsten Mogensen: ”Men der er begrænsede muligheder for at bygge flere almene boliger i Albertslund Kommune, hvilket gør, at vi må kigge ud over kommunens grænser. Et nyt navn til boligorganisationen vil være en fordel, hvis AB skal kunne opfylde sine mål og være attraktive overfor andre kommuner og samarbejdspartnere. Samtidig er der stordriftsfordele ved at være større - hvis vi bliver flere, betyder det, at vi er flere om at betale, så det i sidste ende bliver billigere for den enkelte.”

Det nye navn skal findes ved en navnekonkurrence blandt AB’s beboere.

 

Hvordan foregår det?

  • Alle beboere i Albertslund Boligselskab kan deltage i konkurrencen om det nye navn, dog ikke medlemmerne af organisationsbestyrelsen.
  • Indsend dit/jeres forslag senest d. 21. november 2022 på mail: kommunikation@bo-vest.dk mærket ”Navnekonkurrence” i emnefeltet. Opgiv dit navn og din adresse i mailen.
  • Vinderforslaget vil blive præmieret med et gavekort på 1000 kr. til Albertslund Centrum.
  • Organisationsbestyrelsen udpeger en vinder. Vinderen får direkte besked på mail.
  • Når det nye navn er fundet, vil der blive sendt en ny orientering ud til alle beboere i AB.