Efter sin mundtlige beretning meddelte Dorthe Larsen, at hun stopper. Hendes engagement i beboerdemokratiet fortsætter, fortalte hun i sin tale til repræsentantskabet.

"Jeg har været så utrolig glad for at være her. Derfor slipper I heller ikke helt af med mig. Jeg forsvinder ikke fra jordens overflade, men jeg vil ikke blande mig i Tranemosegård, jeg kommer først med råd, hvis I beder mig om det,” sagde hun med henvisning til, at hun fortsætter som formand i afdelingen Maglelund.

Dorthe Larsen havde i sin mundtlige beretning fokus på de mange byggesager, der har præget afdelingerne i årets løb. Hun understregede også sin aversion over for de lovkrav, der har fulgt med regeringens parallelsamfundspakken.

"Det har været et hårdt år med meget svært stof at sætte sig ind i. Det håber jeg, den nye bestyrelse er klar til at tage fat på,” lød opfordringen.
Repræsentantskabsmødet foregik i Pakhuset hos BO-VEST torsdag 23. maj. Bestyrelsen fik et nyt medlem i form af Tim Resen, formand for afdelingen Tranevænget.

Artiklen fortsætter under billedet...

Et leksikon af viden

Posten som formand er gået videre til Lars Anker Jensen. Han bor selv i Moserne og har ind til nu siddet som næstformand i organisationen.

"Det lå bestemt ikke i kortene, dengang jeg flyttede til Moserne, men her står jeg – klar til at varetage den store opgave og det store ansvar,” lød det ydmygt fra den nyvalgte formand Lars Anker Jensen.

Dorthe Larsen har engageret sig i beboerdemokratiet i 46 år både på lokalt og nationalt plan. Hun har siddet i kreds 9 i BL, organisationen, sin egen afdeling og flere udvalg.

"Det bliver en kæmpe opgave at følge i dine fodspor – 24 år. Jeg kan spørge dig om alt, og så har du et svar, så jeg kommer nok til at ringe til dig en gang i mellem,” sagde Lars Anker Jensen i sin tale til Dorthe Larsen.

Dorthe Larsen fortsætter som formand for Maglelund, hun bliver også i udvalget for kurser under Tranemosegård.

"Jeg skal stoppe nu, ældre mennesker kan huske alt fra fortiden, men ved ingenting om nutiden. Jeg vil gerne være jeres leksikon, men derudover giver jeg opgaven videre,” sagde Dorthe Larsen.

Tranemosegård har dannet et byggeudvalg, der skal sparre og udvikle på byggeprojekter i samråd med afdelinger, der har aktuelle byggesager. Her sidder Dorthe Larsen sammen med Lars Anker Jensen og Karin Engraf.