Beboernes opbakning til arrangementet var overvældende. Ved at ringe på alle 303 døre og invitere personligt lykkedes det Bloklands boligsociale koordinator, Ingrid Branner, at få 120 beboere med til middagen – børn, unge og ældre.

Tak til alle frivillige - "vi kan have glæde af kende hinanden"

Gertrud Gelting fra afdelingsbestyrelsen bød velkommen og takkede både de frivillige værter, Ingrid og ejendomskontoret for deres indsats for at få middagen på benene. 

”Vi tror ikke, at vi alle er ensomme i Blokland. Men vi tror, at vi alle kan have glæde af at kende lidt mere til hinanden og vide, hvem der bor ved siden af. Vi behøver ikke være bedste venner, men det er nu rart at hilse og udveksle et par ord – eller at kunne bede om hjælp, hvis man pludselig har behov for det. Det bliver nemmere, hvis man kender hinanden lidt, og det gør Blokland til et endnu bedre sted at bo”, sagde Gertrud i sin velkomsttale.

Fællesskab på tværs

Middagen var støttet af Nordea Fonden. Med store og små spisearrangementer over hele landet ønsker Folkebevægelsen mod Ensomhed at gøre det lettere at møde nye mennesker og at invitere til samvær og fællesskab. Målet er at bringe mennesker sammen, der ikke normalt mødes – på tværs af generationer og kulturer. Det lykkedes i den grad i Blokland denne onsdag aften.

Fællesspisning sidste torsdag i hver måned

Gik man glip af middagen, har Bloklands beboere heldigvis mulighed for at mødes den sidste torsdag i hver måned til fællesspisning i Fælleshuset. Et godt tilbud både for enlige, der synes, det er hyggeligere at spise sammen med andre, og for travle børnefamilier, der ellers stresser for at få maden på bordet til tiden.

For mere info kontakt: Ingrid Branner fra Albertslund Boligsociale Center, tlf. 60 35 46 72.