Bosun Ayeni, Burkay Kerpic, Peter Thornbull Olesen og Anders Poulsen fik i fredags overrakt deres svendebreve for endt uddannelse.

”Jeg er meget stolt, siger teknisk direktør Jeannette Pagh Schüler om de fire nye ejendomsserviceteknikere.
”Det er en hård proces for både dem og os. Det er 3,5 år, hvor de skal nå at lære rigtigt rigtigt meget. Så jeg er stolt og lettet,” fortsætter den tekniske direktør.

I alt blev 24 elever udlært fra årets hold på CPH Next, og de fire af dem var fra BO-VEST.
BO-VEST elever Peter Thornbull Olesen og Anders Poulsen var endda samtidig to ud af de i alt syv elever, der bestod med ros.

”Jeg er sindssygt glad. Vildt glad. Det er lidt svært at forstå, at jeg er kommet igennem de 3,5 år. Nu er vi på den anden side. Det er sindssygt dejligt,” siger Peter Thornbull Olesen, der på scenen blev fremhævet for ikke at have haft en eneste fraværsdag i skoleperioden.

BO-VEST har til enhver tid 10 elever i organisationen. Det betyder, at fire nye elever er på vej ind i BO-VEST.
"Det er vigtigt for BO-VEST at tage et ansvar og bidrage til uddannelsesmuligheder, lokalsamfund eller noget helt tredje ved at have de her elevpladser i en tid, hvor det er svært at skaffe elevpladser nok," siger teknisk direktør Jeannette Pagh Schüler.

Indtil videre har to af de fire nyuddannede elever fået fastansættelse i BO-VEST. Sidste gang BO-VEST havde nyuddannede elever, var det tre ud af fire, der fik fastansættelse efterfølgende.