Først var Kasper Kuhlmann i praktik på ejendomskontoret i 4 Nord, og nu er han på ejendomskontoret tilhørende 4 Syd og 4 Række i Albertslund. Her har han både lært at tage initiativ, blive udfordret i hverdagen, og samtidig er der plads til at grine. Læs hans fortælling her.

Af Kasper Kuhlmann, fortalt til Johanne Rytter Hansen Hestbech

"Det handler om at være glad og smilende – for det du giver, det får du retur. Det er noget af det vigtigste, jeg har lært af de første halvandet år som elev i BO-VEST.

Det var mere et tilfælde end et tilvalg, at jeg begyndte på uddannelsen som ejendomsservicetekniker. Jeg var begyndt som medhjælper i en ejendom, og fandt ud af, at det var spændende. Så startede jeg på uddannelsen. Det er jeg helt bestemt glad for – jeg synes, det er fedt at være ejendomsserviceteknikerelev.

Da jeg gik på grundforløbet, kom Jeannette (Pagh Schüler, teknisk direktør i BO-VEST red.) ud og sagde, de manglede tre elever. Så var jeg en af dem, der blev valgt.
Hvis man taler højt og siger sin mening, så bliver man også hørt. Det har jeg lært af at være på et ejendomskontor. Det oplevede jeg blandt andet, da jeg skulle klippe græskanter. Afdelingen havde ikke i forvejen en græskantsklipper, men det blev købt ind på mit initiativ. Det var mig, der startede det, fordi jeg sagde min mening.

Artiklen fortsætter under billedet...

Mit mål, når jeg er færdig med uddannelsen om halvandet år, er at komme tilbage til BO-VEST, især at komme tilbage til denne afdeling. Her har jeg det rigtigt godt. Der er en god omgangstone og gode mennesker.
Vi har tid til sjov og ballade med hinanden, men samtidig tages der fat, når der skal tages fat. Der er nogen til at udfordre mig, og det er vigtigt."

 

Artiklen er trykt i dette efterårs udgave af Beboermagasinet. Læs flere historier fra afdelingerne i BO-VEST i bladet, der bliver leveret i slutningen af oktober 2018 eller på nettet.