Læreplads som ejendomsservicetekniker, BO-VEST
KUNNE DU TÆNKE DIG EN UDDANNELSE MED LØN, HVOR DU SKIFTER MELLEM AT VÆRE I SKOLE OG I PRAKTIK PÅ ARBEJDSPLADSEN? GRIB CHANCEN NU OG SØG JOBBET SOM EJENDOMSSERVICETEKNIKER-LÆRLING HOS BO-VEST, HVOR DU FÅR EN HVERDAG, DER ER FYLDT MED HÅNDVÆRK, SERVICE, BÆREDYGTIGHED OG DRIFT AF BOLIGEJENDOMME.

Uddannelsen som ejendomsservicetekniker er en EUD-uddannelse, der varer 3 år og 9 måneder, og som retter sig mod en fremtid, hvor du er med til at drive boligejendomme. Det er en faglært uddannelse, der giver dig gode vilkår og fremtidsmuligheder.

Uddannelse og teori i skolen, som du bruger i hverdagens praktik
Når du er i skole, får du en teoretisk og faglig viden, som du skal bruge i hverdagen på din praktikplads. Du lærer fx om:

•Vedligeholdelse af boliger og de grønne områder.
•Håndtering og vedligeholdelse af værktøjer og maskiner.
•Budget, regnskab, håndtering af indkøb og økonomi.
•Varme, ventilation og indeklima.
•Affaldshåndtering og miljøbevidsthed.
•Psykologi, kommunikation, samarbejde, naturfag og it.
•Servicering af beboere og beboerdemokrati.

Skolerne ligger enten i Glostrup eller Nykøbing Falster. Se mere på ejendomsservicetekniker.dk, hvor du også kan finde de enkelte skolers uddannelsesplaner.

Hvert praktikforløb foregår i forskellige boligafdelinger, der ligger i Albertslund, Brøndby, Brøndby Strand, Greve eller Ishøj.

Vil du være en af vores seks lærlinge?

Gennem de sidste 10 år har vi i BO-VEST haft så gode erfaringer med at have tre lærlinge om året, at vi nu har besluttet at hæve antallet til seks lærlinge om året.

Hvis du vil være en af vores lærlinge, forventer vi, at du:


•Er initiativrig og god til at samarbejde.
•Er hjælpsom og serviceminded.
•Har lyst til at løse praktiske opgaver i forhold til uddannelsen.
•Kan formulere dig i skrift og tale.
•Har lidt kendskab til IT.

Kontakt vores tekniske direktør Jeannette Pagh Schüler på telefon 88 19 00 50 eller driftsassistent Nicky Knudsen på telefon 88 19 00 28, hvis du vil høre mere om lærepladsen.

Ansøgning
Send din ansøgning via linket med relevante bilag senest søndag den 1. oktober 2023. Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning snarest muligt. Alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Arbejdstid, ferie og fridage
Arbejdstid: Den ugentlige arbejdstid er 37 timer ekskl. frokost. Mødetiden kan variere fra afdelingen til afdeling, men ligger i tidsrummet mandag til fredag mellem 06.30-15.30 efter nærmere aftale med din leder.
Ferie: Du har ret til ferie med løn og ferietillæg. Ferien afholdes efter ferieloven og efter nærmere aftale med din leder.
Fridage: Du har betalt fri 1. maj, Grundlovsdag samt jule- og nytårsaftensdag.

Kørekort og transport
Kørekort: Når du er 18 år, og senest efter praktikperioden i hovedforløb 1, skal du bruge et kørekort. Hvis du ikke har kørekort, får du økonomisk hjælp til at betale kørekortet af BO-VEST efter betingelserne i ”BO-VEST lærlingehåndbogen”. Håndbogen får du automatisk tilsendt, når du ansøger om lærepladsen.
Offentlig transport: Hvis din nærmeste skole er mere end 20 km. væk fra din bopæl, betaler BO-VEST for dine transportudgifter til skole.

Løn
Du får lærlingeløn, både når du er i skole og i praktik på arbejdspladsen.
Lønnen afhænger af din alder. Lønnen stiger jo længere tid, du har været lærling. Hvis du er under 25 år, er lærlingelønnen 12.366,07 kr. de første 12 måneder. Herefter stiger lønnen hver 12. måned.
Hvis du er over 25 år, er lærlingelønnen 20.917,20 kr.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem ESL og Dansk Erhverv Arbejdsgiver for medlemmer af BL-Danmarks Almene Boliger samt lokalaftale.

Elevdag
En gang om året mødes alle eleverne i BO-VEST til elevdag. Læs mere om klubber og arrangementer i ”BO- VEST lærlingehåndbogen”, som du får automatisk tilsendt, når du ansøger om praktikpladsen.

Læs mere om uddannelsen som ejendomsservicetekniker på bliv-ejendomsservicetekniker.dk. Læs mere om BO-VEST på bo-vest.dk.

Behandling af persondata

Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside bo-vest.dk.

BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i Hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt tv, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.


FAGLÆRT • STÆRK FREMTID • FÅ LØN FOR UDDANNELSE • GOD LÆRLINGEPLADS • BOLIGER OG MENNESKER • HVER DAG ER FORSKELLIG


Søg jobbet