Ejendomsmester til BO-VEST – VA 4 Syd & VA 4 Række

Kunne du tænke dig at få medansvar for den daglige drift i et job med stor kontakt til beboere og beboerdemokrati? Hos os får du gode kolleger, høj faglighed og engagement samt afvekslende arbejdsopgaver.

Velkommen til BO-VEST
Din nye arbejdsplads bliver i driftssamarbejdet mellem afdelingerne VA 4 Syd og VA 4 Række, som er beliggende i Albertslund Syd tæt på Albertslund Centret og S-togstationen. 
Afdelingerne har henholdsvis 291 gårdhuse, som er under renovering og bliver færdige til foråret 2022, og 280 rækkehuse som er færdigrenoveret i 2015, alle med egne haver som beboerne selv passer. Bebyggelserne har store grønne fællesområder, stisystemer, p-pladser og hver afdeling har også et stort beboerhus med mange aktiviteter. Disse beboerhuse udlejes også til bebeboerne til fester ol. 
Der findes lege- og opholdsarealer i de grønne arealer omkring boligerne. 

Du får 10 gode M/K kolleger, 1 Leder, 2-3 på kontor, 2-4 i det blå team som udfører beboer-service og 3-5 udgør det grønne team, som udfører arbejde udendørs i afdelingernes områder. Der er en god stemning, og vi har det sjovt mens vi arbejder koncentreret og effektivt. Du bliver en del af et solidt team med masser af humor, men også alvor når det kræves.

Du sikrer et højt kvalitetsniveau
Som ejendomsmester har du ansvaret for den daglige drift i samarbejde med ejendomslederen, som du refererer til. Du sørger for, at afdelingen leverer et højt kvalitetsniveau i udførelsen af arbejdsopgaverne og du sikrer et godt arbejdsmiljø. På baggrund af dine kompetencer og personlighed formår du at vinde tillid blandt medarbejdere, beboere og leverandører. 
Ejendomsmesteren er boligafdelingens ansigt udadtil med ansvar for kontakt med håndværkere og beboere. Der stilles store krav til dine evner til at kommunikere og skabe relationer blandt medarbejdere, den enkelte beboer, beboerdemokratiet og øvrige samarbejdspartnere. 
Herudover inkluderer dine arbejdsopgaver:
•Den daglige ledelse af medarbejderne, herunder fordeling af opgaver og opfølgning.
•Rekvirering af håndværkere (Unik)
•Tilsyn med ejendommenes drift af ude- og indearealer
•Deltagelse i syn af boliger og reparationer i lejemål (Isyn)
•Deltagelse i beboerudvalg og grupper
•Kvalitetssikring og dokumentation
•Deltage i budgetlægning i samarbejde med ejendomslederen

Du finder løsninger i en travl hverdag
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel hvis du har en teknisk baggrund, dokumenteret ledelseserfaring, brancheerfaring, kendskab til administrative rutiner og er stærk i Office-pakken. 

Herudover lægger vi vægt på følgende kompetencer:
•Du er målrettet, struktureret, har humor og skaber respekt om din person
•Du er respektfuld, rummelig og tolerant overfor vores mange forskellige beboere
•Kvalitetsbevidst og fleksibel i opgaveudførelsen og du får opgaverne afsluttet
•Kan håndtere administrative opgaver 
•God til at planlægge og strukturere arbejdet for dig selv og andre
•Kendskab til Unik Bolig 4 og Isyn og Iopgaver vil være en fordel. 

Lyder det som noget for dig?
Vi tilbyder dig et spændende og selvstændigt job med en attraktiv lønpakke efter overenskomst mellem ESL og Dansk Erhverv Arbejdsgiver for medlemmer af BL – Danmarks Almene Boliger samt lokalaftale. Ansættelse sker på grundløn 5, uden højeste tjenestetid. Herudover tilbyder vi gode personaleforhold med bl.a. muligheder for faglig og personlig udvikling, sundhedsforsikring samt personale- og kunstforening.

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ejendomsleder Michael Willumsen på telefon 60 35 26 48.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden senest søndag d. 23. januar 2022. Vi afholder løbende samtaler. 

BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside: https://www.bo-vest.dk/om-bo-vest/persondatapolitik/behandling-af-personoplysninger-ved-rekruttering/


BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i Hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.

Søg jobbet