Kontorelev til BO-VEST

Ønsker du en alsidig kontoruddannelse med speciale i administration, så er BO-VEST helt sikkert noget for dig.
Vores nuværende elev er færdiguddannet til august og vi gør derfor klar til at finde en ny og dygtig elev.

Som kontorelev i BO-VEST vil du i din praktik komme rundt i flere afdelinger, fx økonomi, udlejning, ledelsessekretariat samt teknisk afdeling. Du vil få mulighed for personlig og faglig udvikling i en spændende og travl politisk styret organisation, med mulighed for selv at have indflydelse på praktikforløbet.

Velkommen til BO-VEST
Under dit praktikforløb vil du sammen med en uddannelsesansvarlig HR-konsulent følge en uddannelsesplan.

Vi forventer at du allerede:
• Er daglig bruger af Office-pakken
• Har empati for andre mennesker
• Har gode samarbejdsevner
• Er ambitiøs i din tilgang til uddannelsen

For at komme i betragtning til stillingen skal du have gennemført og bestået et adgangsgivende grundforløb på enten gammel eller ny ordning, som fx:
• HG2 med kvalifikation til offentlig administration opnået før 1. august 2015
• HHX efterfulgt af 5 ugers HGS for HHX
• STX, HTX eller HF suppleret med 10 ugers HGS/EUS
• EUX kontor

Lyder det som noget for dig?
Den ugentlige arbejdstid er 37,00 timer inkl. betalt frokost. Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem BL og HK samt lokalaftale.
Herudover tilbyder vi gode personaleforhold med bl.a. muligheder for faglig og personlig udvikling, kantineordning, sundhedsforsikring og personaleforening.

Kontakt og ansøgning
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Vibeke Rømming  på telefon 88 19 00 88 eller mail: vir@bo-vest.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV, eksamensbevis, anbefalinger og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er den 20. april 2020. Samtaler forventes afholdt i uge 18 og 19, med tiltrædelse 1. september 2020.

BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger på vores hjemmeside: https://www.bo-vest.dk/om-bo-vest/persondatapolitik/behandling-af-personoplysninger-ved-rekruttering/

BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i Hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.

Søg jobbet