Ejendomsfunktionær til BO-VEST


Har du skruet hænderne godt på og kan du vedligeholde vores varmeinstallationer og sanitære installationer? Holder du af frisk luft og kan du lide afvekslende opgaver? Hvis du kan svare ja til dette, så er du måske vores nye kollega.

Velkommen til BO-VEST
Din nye arbejdsplads bliver i Silergården (T13), Brøndby Strands største boligafdeling med over 1000 lejemål. Afdelingen har 6 gårde med 4-etagers blokke, 4 højhuse og 60 rækkehuse. Silergården (T13) er en velfungerende boligafdeling med en professionel drift, en udviklingsorienteret afdelingsbestyrelse og tilfredse beboere. Afdelingens størrelse og fysiske afstande betyder, at der kan være langt fra den enkelte bolig til beboerlokaler, gårde, ejendomskontor og beboercafé.

Du får mange gode kolleger, hvor du bliver en del af et solidt sammenhold. Stemningen er altid god, og vi kan godt have det sjovt, mens vi arbejder koncentreret og effektivt.

Du sørger for vedligeholdelsen
Som ejendomsfunktionær har du medansvaret for den daglige udførsel af de arbejdsopgaver, der udøves af driften i forhold til pasning og vedligeholdelse i afdelingen samt betjening af afdelingens beboere. Det forventes, at du selvstændiget kan stå for:

• Reparationer i lejemål
• Vedligeholdelse af afdelingens varmeinstallationer og sanitære installationer
• Indkøb af materialer

Du brænder for at arbejde ude og servicere beboere
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund f.eks. indenfor VVS. Herudover kan du svare ja til følgende:

• Har overblik, er initiativrig og har gode samarbejdsevner
• Kan arbejde selvstændigt og i teams
• Er hjælpsom og serviceminded og sætter beboerne i centrum
• Kan formulere dig i skrift og tale

Lyder det som noget for dig?
Vi tilbyder dig et spændende job med attraktiv lønpakke. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer ekskl. frokost. Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem BL og ESL samt tilhørende lokalaftale. Herudover tilbyder vi gode personaleforhold med bl.a. muligheder for faglig og personlig udvikling, sundhedsforsikring, personale- og kunstforening.

Ansøgning og kontakt
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte driftschef Dennis Malm på telefon 60 35 26 57.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er fredag den 6. september 2019.

BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.

Søg jobbet