Projektleder til BO-VEST
Vil du være med til at sikre vores professionelle bygherreforretning? Har du god erfaring med projektledelse fra den almene sektor eller måske bygherrerådgivning og byfornyelse i offentligt eller privat regi? Hos os får du gode holdkammerater, høj faglighed og afvekslende arbejdsopgaver med mulighed for stor indflydelse på udviklingen af bygherreforretningen.


Velkommen til BO-VEST
Din nye arbejdsplads bliver i administrationen i Glostrup, hvor du som projektleder bliver en del af en stærk teknisk afdeling, hvor du får 34 rigtig gode kolleger, herunder driftsfolk, projektledere, seniorprojektledere, jurister m.fl. Du indgår i et team af meget kompetente kolleger, som er dedikeret til at støtte og bringe værdi til forretningen med fokus på en professionel opgavevaretagelse i et tæt kollegialt samarbejde.


Du får som projektleder et medansvar for projektledelsen i vores bygherreforretning
Som projektleder vil du bruge din arbejdstid med udgangspunkt i:


• Projektledelse i forbindelse med helhedsplaner, renoveringer og nybyggeri
• Udførsel af politisk byggesagsbehandling – bestyrelser, kommuner og Landsbyggefonden
• Samarbejde og styring af eksterne rådgivere
• Faglig sparring og opfølgning på byggesager i vores boligafdelinger 

Du brænder for faglig kunnen og har styr på detaljerne – vi giver god sparring
Du har en byggefaglig uddannelse som f.eks. arkitekt, ingeniør eller bygningskonstruktør. Vigtigst af alt, er at du har erfaring fra en projektlederfunktion og har bred forståelse for din rolle i hele processen. Herudover lægger vi vægt på følgende kompetencer:


• Erfaren bruger i IT 
• Systematisk og struktureret tilgang til arbejdsopgaverne
• Detaljeorienteret og grundig med fokus på at nå deadlines
• Team-player, som trives i et dynamisk arbejdsmiljø
• Kendskab til betjening af Landsbyggefonden vil være en fordel

Lyder det som noget for dig?
Vi tilbyder dig et spændende og selvstændigt job med attraktiv lønpakke efter overenskomst mellem BL og AC samt tilhørende lokalaftale. Herudover tilbyder vi gode personaleforhold med bl.a. muligheder for faglig og personlig udvikling, deltagelse i faglige netværk, kantineordning, sundhedsforsikring og personaleforening.


Kontakt og ansøgning
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte seniorprojektleder Kristian Overby på tlf. 8819 0072.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er mandag den 1. april 2019. Samtaler afholdes løbende. 


BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


BO-VEST er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Bo-Vita. Vi er et stærkt fællesskab i hovedstadsområdet med over 16.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve, Ishøj og København. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen af 1986, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens mere end 20.000 medlemmer.

Søg jobbet