Ledige stilinger

 

Mangfoldig arbejdsplads

Mangfoldighed er et af BO-VESTs nøgleord, når vi ansætter nye, dygtige medarbejdere. Vi beskæftiger mange forskellige mennesker med vidt forskellige kompetencer og baggrunde. Vi har jobfunktioner som for eksempel ejendomsfunktionær eller ejendomsleder i vores boligafdelinger. Vi har sagsbehandlere, jurister, projektledere for byggeri eller økonomimedarbejdere i vores administration. Fælles for os alle er, at værdsætter mangfoldighed og hverdage med gode kolleger.

Separator icon
Vi har meget gode muligheder for udvikling i BO-VEST – jeg har altid fået lov til at flytte mig eller prøve noget nyt, når jeg følte, at det var tid til det. På den måde er BO-VEST en super imødekommende og fleksibel arbejdsplads
Tina Jepsen, udlejningschef i Kundeservice
Medarbejdere i administrationen
Medarbejdere fra 'marken'

Høj arbejdsglæde

BO-VEST er en arbejdsplads med høj arbejdsglæde og dedikerede medarbejdere, som yder en engageret indsats. Vi er gode til at samarbejde på tværs af afdelinger og fagområder, og vi lover dig udfordringer og udviklingsmuligheder i et godt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi er gode til at være sociale sammen og har en aktiv personaleforening, som arrangerer biografture, fredagshygge, julestue og meget mere.

Alsidigheden i min hverdag er enorm – jeg har både budgetter og administration, jeg taler med beboere og jeg er leder for mine ansatte. Det et bredt felt jeg arbejder i – og det trives jeg virkelig godt med.
Michael Sørensen, Ejendomsleder

Sådan rekrutterer vi

I BO-VEST benytter vi forskellige metoder til rekruttering. På den måde sikrer vi, at vi får de bedst kvalificerede kandidater til vores ledige stillinger. Og endnu vigtigere sikrer vi, at vores nye kollegaer deler de samme værdier som os. 

 

 

Når du søger job hos os

Beskriv dig selv så godt som muligt, så vi får et billede af, hvem du er. Fortæl, hvorfor du søger jobbet, og beskriv dine kompetencer, og hvordan du kan bruge dem i jobbet.

Vi benytter et rekrutteringssystem, og du skal derfor sende din ansøgning, CV og eventuelle andre bilag, via linket i stillingsannoncen. Alle, uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Separator icon

Uopfordrede ansøgninger

Vi annoncerer alle vores ledige stillinger på vores hjemmeside og modtager derfor ikke uopfordrede ansøgninger.

Jeg har mange forskellige arbejdsopgaver som ejendomsfunktionær – både inde og ude. Vi har også ofte lærlinge, der skal lære alt, hvad vi ved - det er spændende at være med til. Vi har en hverdag med godt humør og masser af grin.
Tommy N. Christensen, Ejendomsfunktionær