Hyldespjældet skal renoveres

Hyldespjældet skal renoveres. Beboerne i Hyldespjældet stemte ja til en helhedsplan ved det ekstraordinære beboermøde 14. marts 2018. Her på siden kan du finde information om helhedsplanen. 

Her på siden kan du læse mere om Hyldespjældets Helhedsplan og finde referater, rapporter og beboerinformationer, med forbindelse til renoveringen.

Under menupunktet ’Renoveringsprojektet' i menuen til højre finder du en beskrivelse af renoveringsprojektet og du kan downloade en detaljeret projektbeskrivelse.

Under menupunktet 'Seneste nyt' kan du følge med i de seneste nyheder om helhedsplanen. 

Under menupunktet 'Nyhedsbreve' kan du finde og hente tidligere udgaver af nyhedsbrevet NYT OM HELHEDSPLANEN, der omdeles i Hyldespjældet når der er nyt i renoveringssagen.

Hvis du leder efter informationer af mere enkeltstående karakter, f.eks. orienteringer om radon eller skimmel, skal du kigge under menupunktet ’Beboerinformationer’.

Forud for udarbejdelsen af Hyldespjældets helhedsplan er der selvfølgelig gået en række tekniske forundersøgelser, der skulle vurdere boligområdets fysiske standard og tilstand, og klarlægge hvad der skulle laves som en del af helhedsplanen og også hvordan disse arbejder bedst udføres. Du kan finde og læse rapporterne fra de byggetekniske undersøgelser under menupunktet ’Rapporter og tegninger’.

Under menupunktet ’Beboer- og informationsmøder’ finder du indkaldelser og referater af beboermøder, der er afholdt i forbindelse med renoveringssagen.

Spørgsmål og svar’ er en ordbog med forklaring på nogle af de ord, der bruges i forbindelse med en stor renovering af et alment boligområde. Hvis du undrer dig over hvem Landbyggefonden er eller hvad Skema A betyder, er det her du finder svar.

Hvis du spørgsmål til renoveringen, finder du under menupunktet ’Kontakt’ kontaktoplysninger på byggeudvalget og BO-VEST.

Seneste nyt

Beboermødet bød på en status på helhedsplanen

Projektleder Kristian Overby fra BO-VEST var forbi på beboermødet 27/3 for at orientere om at helhedsplanen nu har modtaget skema A tilsagn fra Landsbyggefonden.
Se mere

Infomøde for nye beboere

Er du flyttet ind i Hyldespjældet i 2018 eller 2019? Og kunne du godt tænke dig at vide mere om, hvad helhedsplanen kommer til at betyde for din bolig og for Hyldespjældet som helhed? Så kom med til Infomøde om Hyldespjældets helhedsplan 24. april kl. 19.00-20.30.
Se mere

Helhedsplanens finansiering er på plads

Helhedsplanen for Hyldespjældet har nået en væsentlig milepæl. 21. januar 2019 fremsendte Landsbyggefonden skema A-tilsagn for helhedsplanen. Det betyder, at helhedsplanens finansiering nu er på plads og det videre arbejde kan begynde.
Se mere
Stræde en sommerdag
De røde facader i bebyggelsen