4 Syd og 4 Nord

De i alt 503 gårdhuse i 4 Syd og 4 Nord bliver renoveret de næste fire år. De første beboere er genhuset og renoveringen af selve gårdhusene går igang i begyndelsen af 2020.

Tidsplaner

Arbejdet i de to afdelinger er opdelt i ledningsarbejde og renoveringsarbejde.

Ledningsarbejdet består i at nedgrave nye ledninger og skrider frem i området. Byggepladsen for renoveringen er etableret i uge 3 2020. 

Renoveringsarbejdet er begyndt efter kontrakten for Skema B er godkendt og underskrevet af NCC, Kommunen og BO-VEST. Læs mere om det her.

Renoveringen begynder i januar 2020 i 4 Syd og står færdig i slutningen af 2021.

Renoveringen af 4 Nord begynder ved årsskiftet 2021 og slutter ved udgangen af 2023.

Ledningsarbejde

Forud for renoveringen af husene i de to afdelinger, skal der graves ledninger ned til bl.a. fjernvarme, brugsvand og kabler til strøm og telefon.

Rækkefølgen for arbejdet i kvartererne er: Duen, Hanen (nr. 2-6), Spætten, resten af Hanen, Ørnen, Svanen, Ravnen (nr. 2-8), Uglen (nr. 1-3), resten af Ravnen, resten af Uglen.

Du kan hente et kort over rækkefølgen for arbejdet nederst på siden.

 

Renoveringsarbejde

Selv om afdelingerne bliver gravet op i slutningen af 2019 og begyndelsen af 2020, går selve renoveringen først igang efter ledningsarbejdet.
En overordnet tidsplan for renoveringen af 4 Nord kan du se i skemaet nedenfor. En mere specifik tidsplan for 4 Nord er på vej.
Tidsplanen for 4 Syd med en specifik tidsplan for fraflytning og indflytning for hvert enkelt lejemål kan du se ved at hente pdf'en her.

Tidsplan for 4 Nord