Lersø Park Alle

Fællesskab og bæredygtighed er i centrum, når Bo-Vita bygger ungdomsboliger på Lersø Park Alle. De første boliger er klar 1. oktober, resten forventes klar i november 2020.

Bo-Vita opfører ungdomsboliger på Lersø Park Alle på Østerbro.

De første boliger var klar til indflytning 1. oktober 2019 og i november 2020 forventes boligerne i tårnet at være klar til indflytning. 

Ungdomsboligerne får en central beliggenhed og en enestående placering i København. Boligerne opføres i området omkring Jagtvej, Lersø Park Alle og Aldersrogade, tæt på mange uddannelsesinstitutioner og Fælledparken, med kollektiv trafik til døren og kun 400 m til den kommende Vibenhus metrostation.

Vi bygger moderne ungdomsboliger af høj kvalitet og med fokus på fællesskabet i udformning af fællesarealer såvel ude som inde.

Lejlighedsplaner

Der er lavet foreløbigt udlejningsmateriale. Se lejlighedsplaner og skitser af byggeriet

Byggeriet af ungdomsboliger
Lersø Park Alle 2, der oprindeligt blev opført som navigationsskole i 1953. Denne del indeholder 60 ungdomsboliger. Klar til indflytning 1. oktober 2019.

Stadens Vænge 7-27. Her opføres to nye bygninger, der forbindes med en svalegang. Her vil være 25 ungdomsboliger. Klar til indflytning 1. oktober 2019.

På Jagtvej 159 vil en ny cirkulær bygning, der er opført i 2018, indeholde 76 ungdomsboliger. Disse boliger forventes klar til indflytning i november 2020.  

Ungdomsboligerne
Entré og opholds-stue med køkken i åben forbindelse med stue.

Alle boliger har baderum med brusehjørne, fliser på gulv og vægge, mindre køkken med køleskab, kogeplade og emhætte.

Alle boligerne opfylder lav-energikrav 2020 og har derfor lave driftsomkostninger til opvarmning.