Bo-Vita - tidligere Lejerbo København

Lejerbo København hedder nu Bo-Vita

Lejerbo København har skiftet navn til Bo-Vita, og fra mandag den 11. juni er Bo-Vita en del af BO-VEST. Derfor skal alle henvendelser rettes til BO-VEST

Det betyder det for dig, som beboer i Bo-Vita

BO-VEST - administrationsselskab
BO-VEST administrerer i forvejen boligorganisationerne Tranemosegård, Vridsløselille Andelsboligforening og Albertslund Boligselskab.

BO-VEST administrerer 10.000 boliger på Vestegnen fordelt på kommunerne Brøndby, Albertslund, Greve og Ishøj – men nu samlet 15.500 boliger, med Bo-Vitas 5.500 boliger i Københavns Kommune.

BO-VESTs hovedkontor ligger i Hartmanns Pakhus i Glostrup tæt ved stationen.

Bo-Vita åbner lokalkontor
Fra 1. august åbner Bo-Vita et lokalkontor i Strandgade 43, 1401 København K.
Kontoret er åbent mandag 10-14 og onsdag 10-14.

Vi kommer på besøg i din afdeling

BO-VEST kommer rundt til alle ejendomskontorer i Bo-Vita (tidligere Lejerbo København) i slutningen af juni måned. Hold øje med opslag i din opgang i starten af juni, hvor du kan se, hvornår vi er i din boligafdeling. Her vil du som beboere kunne få hjælp og vejledning til huslejebetaling, boligsøgning og BO-VEST generelt.

Bemærk, at der ikke sker ændringer i huslejen som følge af overgangen til BO-VEST.

Skriv dig op til flere afdelinger

På BO-VESTs hjemmeside finder du et såkaldt ’ansøgerweb’. Her kan du søge efter boliger i alle Bo-Vitas afdelinger, men også i de øvrige boligorganisationer, BO-VEST administrerer.

Det koster 300,00 kr. om året at være skrevet op til en bolig i Bo-Vita. For blot 30 kr. ekstra bliver du også skrevet op til de øvrige 10.000 boliger i BO-VEST-regi.

Du skal bruge en personlig kode for at logge ind på vores ansøgerweb, hvis du vil skrive dig op. Den kode kommer med posten i et brev til dig i juni måned.

Det betyder det for dig som beboer i Bo-Vita