Mjølnerparken skal gennemgå en omfattende renovering og fornyelse, hvor beboerne er nødt til at flytte ud af deres boliger, mens renoveringen er i gang. Renoveringen  har været på tegnebrættet i flere år, og Bo-Vita er derfor for længst begyndt at planlægge, hvordan Mjølnerparkens beboere kan genhuses i boligorganisationens ca. 5.000 andre boliger – enten permanent eller midlertidigt.

Målet er, at alle beboere med en permanent lejekontrakt i Mjølnerparken, får tilbudt en passende bolig i en af boligorganisationens afdelinger, selvom antallet af almene boliger i Mjølnerparken mere end halveres.

Det er et kompliceret puslespil at få den omfattende genhusning til at gå op. Derfor opfordres beboere i Mjølnerparken, der gerne vil flytte, til at melde sig allerede nu. Simpelthen for at få så god tid som mulig, til at finde boliger til alle. 

At flytte er en stor omvæltning, derfor sørger Bo-Vita også for, at Mjølnerparkens beboere får så skånsom en flytning som muligt. Alle familier, der vælger at flytte fra Mjølnerparken får tilbudt flyttehjælp.