Organisationsbestyrelsen efterlyser indstillinger til årets aktivitetspris og Bo-Vitas nyoprettede pris den gyldne pære, som uddeles på organisationens sommermøde i september.

Målet med aktivitetsprisen er at hædre en eller flere personer, der på eksemplarisk vis har styrket beboerdemokratiet og især bidraget til at unge bliver aktive. 

Aktivitetsprisen kan desuden gives til aktiviteter, der har højnet kulturen i bredeste forstand til glæde for beboerne eller aktiviteter, der har gjort noget særligt for børn og unge i en afdeling eller i et boligområde. 

Der uddeles både en første- og en andenpris. Førsteprisen er på 10.000 kr. og andenprisen er på 5.000 kr. 

Hvem skal have den gyldne pære 2018?

Bo-Vita har i år oprettet en ny pris: Den gyldne pære. Prisen er indført for at sætte fokus på, hvordan Bo-Vita driver sine afdelinger bedst og billigst. Prisen gives til en afdeling, som har gennemført den bedste idé til effektiv drift.

Med den gyldne pære følger 5.000 kr. Prisen tilfalder den afdeling, som har medvirket til at gennemføre effektiviseringen. 

Jeres gode forslag til hvem der skal have årets aktivitetspris og den gyldne pære skal være Bo-Vitas forvaltningsgruppe, Stationsparken 37, 2600 Glostrup i hænde senest mandag den 20. august 2018 – I kan også sende jeres forslag på mail: bo-vita@bo-vest.dk

Vedlæg gerne en kort beskrivelse af kandidatens arbejde eller aktivitetens art. 

En dommerkomite bestående af organisationens næstformand Flemming Grandal og bestyrelsesmedlemmerne Marianne Jørgensen og Sheku Amadu Jalloh vil gennemgå de indsendte forslag og udvælge vinderen til årets aktivitetspris og den gyldne pære. 

Aktivitetsprisen og den gyldne pære uddeles på organisationens sommermøde fredag 14. september 2018. Og traditionen tro bliver årets den gyldne kost også uddelt ved samme lejlighed. Den gives til en eller flere ejendomsfunktionærer, som har gjort en stor indsats for at holde deres boligafdeling ren og pæn.