Gå til indhold

Din have skal ryddes for alle personlige bohave og løsøre, inden du flytter over i din genhusningsbolig. Når du vender tilbage til din renoverede bolig, vil haven være indrettet, som du har valgt, men uden personligt inventar.

Du skal være opmærksom på, at der sker ændringer i haven under renoveringen. Det kan betyde, at det efter renoveringen ikke er muligt at ”indrette” haven på samme måde, som den var før renoveringen.

Haveting er flyttegods

Er der potter, fliser eller andet fra haven, som du vil have med efter renoveringen, så skal det flyttes som flyttegods sammen med dine andre ejendele.

For eksempel hvis du har særlige fliser i din have, som du ønsker at gemme, så skal du selv tage dem op og få dem flyttet. Hvis de er i haven under renoveringen, vil de ikke blive lagt i haven igen efter renoveringen.

Pergolaer

Pergolaer kan ikke genbruges i de renoverede boliger. Du kan derfor ikke få taget din pergola ned og flytte med den som flyttegods. Ønsker du at bruge din pergola andet sted, f.eks. i et sommerhus, ska du selv tage den ned og få den fjernet.

Du kan som tilkøb få opsat en ny pergola, som den bliver vist i referenceboligen i duens kvt. 2B.

Plantehotel

Er der særlige planter og buske, som du gerne vil beholde, skal de på plantehotel.
Plantehotellen er et afgrænset stykke jord i Albertslund Syd-området. Opbevaringen på plantehotellet er på eget ansvar, og du skal selv pleje dine planter i hele perioden. Du kan få mere at vide om plantehotellet hos beboerkoordinatoren Berit Djarling.

Du betaler selv

Hvis din have ikke er ryddet, når du skal flytte enten ud af din bolig eller ud af genhusningsboligen, så vil den blive ryddet af entreprenøren. Dette regnes som en ekstraudgift, og rydningen skal du selv betale for. Du vil derfor få en regning fra Ejendomskontoret efterfølgende.